Bjørn: – Fantastisk billetsalg

tb16press_0Der er solgt flere end 5.000 partout billetter til Europa Tour turneringen Made in Denmark, som spilles på Himmerland Golf & Spa Resort fra den 14. – 17. august 2014.
Da billetterne gælder til alle fire turneringsrunder, så er der allerede nu potentielt 20.000 tilskuere de fire dage, så alt tyder på en fantastisk golffest i Himmerland.
– Det er fantastisk, at der allerede nu er solgt mere end 5.000 billetter til turneringen. Det at Golf-Danmark allerede et år før turneringen bakker så stort op om Made in Denmark, det glæder mig virkeligt – og jeg håber at de danske golffans vil blive ved med til at bakke op så vi kan få en fantastisk turnering med tilskuere i titusindvis, siger Thomas Bjørn til Made in Denmark.
Med næsten et år til at turneringen spilles, så er det en fantastisk opbakning til turneringen, og det glæder naturligvis også turneringens promoter Flemming Astrup:
– Allerede nu kan vi se, at der er stor efterspørgsel, og vi håber at alle dem som allerede har købt billet til turneringen, vil arbejde som ambassadører for Made in Denmark. Som promotor for en golfturnering af denne størrelse, er det dejligt at se den store opbakning til Made in Denmark, dette betyder samtidig at vores planlægning mod turneringen kan blive endnu mere effektiv så vi sikre spillere og tilskuere en fantastisk oplevelse, siger Flemming Astrup.
Køb billet til halv pris frem til 1. oktober
Frem til den 1. oktober kan man købe såkaldte ‘early bird’ partout billetter, der gælder hele ugen til halv pris ift. prisen ved indgangen.
I denne artikel på Teetime kan man læse mere om priserne på billetterne, og de kan købes via Billetnet.dk ved at trykke her eller på et af Billetnets mere end 150 fysiske salgssteder fordelt over hele landet.