Holdene i EurAsia Cup

paris13-251126De første fire europæiske spillere til EurAsia Cup er udtaget, og det er fire af de syv bedste på Race to Dubai ranglisten 2013, der har takket ja til at spille.
EurAsia Cup er en ny Ryder Cup lignende turneringen, hvor Europa spiller mod Asien på Glenmarie Golf & Country Club i Kuala Lumpur fra den 27. – 29. marts.
Turneringen spilles over tre dage med ti spillere på hvert hold. Første dag spilles der fem foursome matcher efterfulgt af fem fourball matcher anden dag og derefter ti singler på tredje dag.
Team Europa
De fire højest rangerede europæiske spillere på den endelige Race to Dubai rangliste 2013, som ønsker at deltage, kvalificerer sammen med de fire højest rangerede fra verdensranglisten pr. 3 februar. Herudover er der Miguel Angel Jiménez som spillende kaptajn, og han tildeler én spiller et wild card.
Man har fundet de fire spillere fra Race to Dubai ranglisten, og der har været god opbakning fra de bedste på ranglisten. Hvis man ser bort fra Ryder Cup og Presidents Cup, så har holdturneringer ofte været plaget af afbud, men til EurAsia Cup er der kun kommet afbud fra Henrik Stenson, Ian Poulter og Justin Rose.
De fire kvalificerede spillere som har takket ja til at deltage er følgende. Derudover er Jiménez som nævnt spillende kaptajn:
Graeme McDowell (nr. 4 på Race to Dubai ranglisten 2013)
Jamie Donaldson (nr. 5 på Race to Dubai ranglisten 2013)
Victor Dubuisson (nr. 6 på Race to Dubai ranglisten 2013)
Gonzalo Fdez-Castaño (nr. 7 på Race to Dubai ranglisten 2013)
– Jeg ser virkelig frem til at spille EurAsia Cup. Det er et godt koncept, at Europa spiller mod Asien, og jeg mener det har potentiale til at blive en meget stor turnering, siger McDowell i en pressemeddelelse.
Team Asien
De fire højest rangerede asiatiske spillere på den endelige Asian Tour Order of Merit 2013, som ønsker at deltage, kvalificerer sammen med de tre højest rangerede fra  verdensranglisten. Herudover er der Thongchai Jaidee som spillede kaptajn, og han tildeler to spillere et wild card.
Asian Tour sæsonen afsluttes først i januar, så det er endnu ikke afgjort, hvilke spillere der udgør Team Asien.