Wildcard til Thorbjørn

TO-DubEuropas hold til EurAsia Cup bliver med to danske deltagere. Thorbjørn Olesen har fået et wildcard af holdkaptajn Miguel Angel Jiménez.
EurAsia Cup er en ny, Ryder Cup lignende turnering, hvor Europa møder Asien. Turneringen spilles i Kuala Lumpur den 27.-29. marts (to uger før Masters), og Thomas Bjørn kvalificerede sig allerede til det europæiske 10-mands hold via sin verdensranglisteplacering den 3. februar.
Miguel Angel Jiménez er udpeget som spillende kaptajn, og da han også kvalificerede sig via verdensranglisten, blev antallet af hans wildcards forøget fra ét til to. Disse wildcards – eller ’Captain’s Picks som de også kaldes – er netop blevet tildelt Pablo Larazábal og Thorbjørn Olesen, hvilket betyder, at det europæiske hold kommer til at se således ud: 
Thomas Bjørn
Jamie Donaldson
Victor Dubuisson
Gonzalo Fernandez-Castano
Stephen Gallacher
Joost Luiten
Graeme McDowell
Miguel Angel Jiménez
Pablo Larrazábal
Thorbjørn Olesen
Thorbjørn Olesens resultater er heldigvis blevet bedre på det seneste, og han gik de to første runder af Dubai Dessert Classic med Jiménez og sluttede på en 5. plads. Det har sandsynligvis gjort indtryk på den spanske levemand, der altså nu kvitterer med et wildcard.
 – Jeg havde på fornemmelsen, at Miguel overvejede at vælge mig, fordi vi talte om det i Dubai, men man ved aldrig, hvordan sådan noget går, før man modtaget opkaldet. Jeg var naturligvis lykkelig, da telefonen ringede, udtaler Thorbjørn til European Tours hjemmeside og fortsætter:
 – Det er dejligt at vide, at sådan én som Miguel mener, at jeg kan bidrage til hans hold, og jeg ser frem til at deltage. Det vil helt sikkert hjælpe mig, at jeg var en del af det vindende hold ved Seve Trophy sidste år sammen men Miguel og Thomas (Bjørn, red.), siger Thorbjørn, der får følgende ord med på vejen af kaptajn Jiménez:
 – Thorbjørn er kommet i form på det seneste, og hans to top-5 placeringer under Dessert Swing viste, at resultaterne er begyndt at komme. Han er god spiller, og han har fået meget erfaring fra Seve Trophy sidste år, da han var en del af det vindende europæiske hold.