DGU begejstret for Made in Denmark

made%20in%20denmark%20logoTirsdag var en stor dag for dansk golf, da man præsenterede Europa Tourens comeback til Danmark efter ti års fravær. Hos DGU hilser man projektet velkommen, og man håber, den store opmærksomhed kan være med at skaffe flere medlemmer ud i klubberne.
– Det er en god dag for golfsporten. Dansk Golf union er glade for, at det nu er en realitet, at der kommer en Europa Tour-turnering til Danmark igen. Det er vigtigt for udviklingen af sporten at kunne vise det højeste niveau inden for sporten og gerne på dansk grund. Dette er en unik mulighed for de danske golfklubber til at skaffe flere medlemmer, og der vil blive udviklet forskellige tiltag, der kan markedsføre golfsporten i Danmark. Vi håber desuden, at opmærksomheden kan være med til at styrke motivationen og kulturen blandt de mange eksisterende golfspillere i Danmark – så de spiller endnu mere golf, udtaler Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union, i en pressemeddelse.
At arrangøren har valgt at navngive turneringen Made in Denmark, tegner et godt billede af, at man i lille Danmark igennem tiderne har formået at skaffe mange talenter, der ude i verden har vist deres potentiale.
– Selvom Danmark er et lille land, så er vi stærkt repræsenteret på Europa Touren med i alt ni spillere. Thorbjørn Olesens entré på Europa Touren og ikke mindst hans sjetteplads i US Masters er med til at fastslå, at der hele tiden er nye talenter klar til at tage over efter Bjørn, Hansen og Kjeldsen. I Dansk Golf Union er vi stolte over, at vi har nogle klubber og et landsholdsapparat, der kan generere så gode spillere. Derfor er det også vigtigt, at vi kan tilbyde danske Challenge Tour-spillere og danske landsholdsspillere en uvurderlig erfaring ved, via wildcards, at give dem adgang til den nye turnering, så de kan prøve sig selv af mod de bedste i verden, lyder det fra Morten Backhausen.
Made in Denmark, hjemmeside.