Den rigeste mand ved US Open er caddie

Silhuet_shanghai13-258388Phil Mickelson er god for omkring $180 mio., og kommer næppe til at mangle smør til brødet de næste par år. Alligevel blegner hans formue i forhold til en af de andre i denne uges US Open felt – endda en af caddierne.
Normalt er det at gå caddie, ikke forbundet med en særlig luksuriøs livsstil. Jovist er der enkelte, der tjener gode penge hos de helt store stjerner, men milliardærer er der ikke mange af. I denne uge er der dog én.
Scott McNealy er milliardær – i dollars vel at mærke. Han har skabt sin formue som medstifter af Sun Microsystems, og er mere værd end det meste af US Open feltet tilsammen. Og så er han far til Maverick McNealy. En 18-årig amatør, som vandt en plads i US Open via kvalifikationen i Californien tidligere på måneden.
Ved kvalifikationen var det også farmand der bar køllerne for Maverick og den konstellation har de ikke tænkt sig, at ændre på.
– Jeg kan være på nationalt TV uden at det rører mig overhovedet, men at gå rundt herude på Pinehurst – det er det mest nervøse jeg nogensinde har været, fortalte Scott McNealy efter en af sønnens prøverunder på den legendariske US Open bane.
Scott selv er ikke helt fremmed i golfsporten. I studietiden spillede han fra HCP +2 indtil familie og arbejde tog pladserne som det vigtiste i hans liv. Nu har sønnen så chancen på en af de største scener i golfsporten.