HKH Kronprins Frederik bliver protektor for MiD

HKHDe danske golfstjerner med Thomas Bjørn i spidsen får HKH Kronprins Frederik som protektor når European Tour turneringen Made in Denmark løber af stabelen fra den 14. til 17. august.
– Vi er stolte over, at Kronprins Frederik har takket ja til at være protektor for Made in Denmark. Hans store engagement i sport gør ham til den helt rigtige protektor for Made in Denmark, siger Promotor Flemming Astrup. –
Kronprins Frederik vil via sin protektion uden tvivl være med til at udbrede kendskabet til Made in Denmark og Himmerland Golf & Spa Resort, og om to år vender golf tilbage som olympisk disciplin, og med Kronprinsens medlemskab af IOC, kunne vi ikke få en bedre protektor, siger Direktør i Himmerland Golf & Spa Resort Claus Birk Larsen.
Ud over at være protektor vil Kronprinsen selv komme i kamp på Backtee Course. Kronprinsen spiller nemlig med i Pro-Am turneringen onsdag den 13. august, hvor sponsorer og inviterede gæster spiller med de professionelle golfspillere.
– Vi er glade for at Kronprins Frederik har valgt at deltage aktivt i Made in Denmark som spiller i Pro-Am, og jeg er sikker på at både spillerpartnere og tilskuere får sig en helt unik oplevelse, siger Flemming Astrup.
Hvem Kronprinsen skal spille med onsdag den 13. august afgøres senere.
Det er stadig muligt at købe billetter til Made in Denmark, også til onsdagens Pro-Am turnering. Billetterne sælges via Billetnet:
www.billetnet.dk/artist/made-in-danmark-billetter/928642
Læs mere om Made in Denmark på www.madeindenmarkgolf.dk