Made in Heaven – Den officielle MiD sang

Made-in-Heaven-coverMade in Heaven er titlen på den officielle sang til Made in Denmark, der kan downloades via iTunes.
Sangen er skrevet og produceret af Anders Blichfeldt, og er en hyldest til Made in Denmark, og handler om det dejlige land vi bor i. Især de lyse nordiske sommeraftener har inspireret Anders Blichfeldt til omkvædet, hvor han synger ”It’s never really dark”.
– Meningen med omkvædet, er at det lys vi har om sommeren, bliver i vores hjerter gennem den mørke vinter, så derfor bliver det aldrig helt mørkt heroppe, siger Anders Blichfeldt, der sammen med Kim Sjøgren har indspillet sangen.
Du kan høre sangen nedenfor, hvor Anders Bilchfeldt også fortæller lidt om hvorfor han har skrevet den.
Made in Heaven kan også købes på CD under Made in Denmark i merchandise teltet.
Link til iTunes: Køb sang