Se Bjørns selfie fra Himmerland

Bjorn_SelfieNu kan man se det billede som Thomas Bjørn tog med sin mobiltelefon på 16. hul under finalerunden af Made in Denmark.
Made in Denmark har fået Thomas Bjørns såkaldte selfie, og lagt den på deres Facebook side. Billedet ses også ovenfor.
På billedet ses Bjørn sammen med sin caddie Dominic Bott og medspilleren Oliver Fisher.
– Da jeg stod på 16. green tænkte jeg, at det var et minde jeg skal gemme, og jeg vil have det indrammet. Det er en lille green og et svært slag, men der var en fantastisk atmosfære, og det var utroligt at se de mange mennesker der, sagde Thomas Bjørn efterfølgende om sin selfie.
På Europa Tourens hjemmeside kan man se en video af episoden ved at trykke her. Hvis play-knappen på videoen ikke vises, kan man trykke med musen i browserens adresselinje, og derefter trykke ‘Enter’ på tastaturet.