Golf på Viasat frem til år 2018

ViasatGolf_620x400MTG, der bl.a. står bag Viasat Golf og Viaplay.dk, har sikret sig rettighederne til European Tour og Ryder Cup frem til år 2018.
MTG har forlænget de eksklusive tv-rettigheder til European Tour, Ryder Cup, WGC turneringer, The Open, US PGA Championship, LPGA og Asian Tour i både de nordiske lande samt Baltikum indtil udgangen af 2018 og også til Wimbledon i tennis.
– Vi går i MTG-regi altid efter de bedste sportsrettigheder, så seerne ved, at den bedste sport ses på vores platforme. Og det uanset om det er i Viasat-regi, på TV3-kanalerne eller hos Viaplay. Dagens aftale betyder, at vi også i de næste fire år kan give golf-seerne den bedste dækning med mere end 1200 timers live-golf om året samt masser af andre golf-udsendelser. Og som den førende udbyder af sport i Danmark er det samtidig glædeligt, at vi udover golfen også har sikret os de eksklusive rettigheder til Wimbledon i tennis frem til og med 2018 – en rettighed der smukt understøtter vores øvrige rettigheder i tennis, siger chefen for TV3 Sport, Peter Nørrelund i en pressemeddelelse.
Kristian Hysén, Senior Vice President I IMG Northern Europe siger:
– Viasat Golf og Viaplay tilbyder top kvalitet til golfpublikummet. Og rettighedshaverne er glade for at fortsætte og forlænge vores tætte samarbejde.
Viasat Golf er hovedkanalen for al golf og er en betalingskanal, der sender dagligt mellem kl. 12:00 og kl. 02:00 – og længere, når der er live-turneringer uden for Europas grænser. Viasat Golf kan ses på Viasats digitale satellit tv-platform i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Letland og Litauen samt via 3.partsnetværk og IPTV-netværk. Viaplay er den førende online streaming service på nettet for sport mm.