Lars Larsen "refunderer" Made in Denmark billetter

MiD_LarsLarsenLars Larsen har et rigtig godt juletilbud til alle, der skal til Made in Denmark i 2015. Book en overnatning på hotellet i Himmerland Golf & Spa Resort, så refunderer han din 2015 Made in Denmark billet.
Alle, der har købt, eller køber, billet til Made in Denmark 2015 kan i hele 2015 tage til Himmerland Golf & Spa Resort, og få fratrukket billettens pris på deres ophold. Det eneste man skal gøre er at booke en overnatning på hotellet eller købe en af opholdspakkerne. Man behøver ikke spille golf, hvis man f. eks. hellere vil prøve spa faciliteterne eller noget helt tredje.
– Jeg vil gerne sige alle Made in Denmark tilskuerne tusind tak for deres opbakning – det betyder alt for turneringen, og uden dem kunne vi ikke gøre det. Og så vil jeg da også rigtigt gerne vise vores flotte faciliteter frem, så jeg håber at rigtigt mange vil gøre brug af tilbuddet, siger Købmanden, der med dette tilbud uddeler potentielle julegaver for millioner.
”Det med småt”
– Der kan kun bruges én billet pr. overnatning, og billetten skal forvises ved ankomst.
– Billettens pris fratrækkes den samlede regning ved afrejse.
Er man eksempelvis to billetholdere, der deler et værelse i to nætter, kan begge få refunderet deres Made in Denmark billet.
Tilbuddet gælder alle, uanset hvilken pris man har betalt for sin billet. Dvs. at har man købt Early Bird billetter får man 400 kr. refunderet, er billetten købt til 500 kr. er det det beløb man får tilbage osv.
Har man endnu ikke billet til Made in Denmark, men ønsker at benytte dette tilbud, så skal man blot købe sin Made in Denmark billet via Billetnet.
For yderligere oplysninger samt booking af overnatninger, pakkeophold mv. kontakt:
Himmerland Golf & Spa Resort 
Centervej 1, Gatten, DK-9640 Farsø 
Tlf: +45 9649 6100 
Mail: hgcc@himmerlandgolf.dk