Toptrænere til Royal Golf Club

DGA1Seneste nye tiltag hos Royal Golf Club er samarbejde med Dansk Golf Akademi v/Peter Thomsen, som nu overtager ansvaret for al golfundervisning i Royal Golf Club og City Golf Copenhagen.
Ejer Peter Thomsen udtaler:
– Jeg glæder mig meget til, at vi skal møde klubbernes medlemmer men også til, at vi kan tiltrække mange andre kunder til de fantastiske træningsfaciliteter.
Dansk Golf Akademi har igennem de seneste år etableret sig flere steder i Danmark og er i dag landets førende aktør inden for golftræning, -kurser og -undervisning. DGA varetager bl.a. træningen for en række landsholdsspillere og har tæt samarbejde med DGU. Herudover er DJGA (Dansk Junior Golf Akademi) en vigtig del af DGAs aktiviteter.
Det nye samarbejde betyder, at kunderne hos DGA på Royal Golf nu får et større udbud af trænere og kurser, ligesom klubbernes hidtidige Pro Christian Schönfeldt bliver en del af et stærkt set up, som vil løfte mulighederne for kurser, lektionstyper og desuden tiltrække nye folk til klubberne og træningsanlægget.
Royal Golf Clubs elite, som satser på oprykning til 1. division, er også glade for nyheden, som åbner nye spændende muligheder ifbm. træningscamps etc., og som helt sikkert styrker muligheden for oprykning.
– Vi forventer os meget af samarbejdet, som bl.a. kommer til at øge aktivitetsniveauet i akademiet, ligesom det, med det store professionelle set-up som DGA har, sikres, at Royal Golf Club og City Golf Copenhagen også kan levere fra øverste hylde indenfor golfundervisning, udtaler CEO Morten Sundberg.
Områdets træningsfaciliteter og den flotte driving range, der er åben for alle, kommer til at summe af liv og forventningen fra begge parter er, at det hurtigt vil vise sig som en gevinst at DGA er kommet til Royal Golf og dermed udvider deres geografiske forretningsområde, så det nu også inkluderer selve København.
Ejer og stifter af Dansk Golf Akademi Peter Thomsen siger om bevæggrunden for samarbejdet: 
– Faciliteterne og beliggenheden gør, at vi er endog rigtig glade for nu at introducere DGA og DJGA på Royal Golf. Vi glæder os til at tilbyde medlemmerne på Royal Golf Club og City Golf Copenhagen golfundervisning og ser samtidig frem til at tage landsholdspillere med på træningsanlægget og ud på Royal Championship Course, som for alvor kan udfordre og udvikle deres golfspil.
Hos Royal Golf ser man endog rigtig meget frem til at lægge bane til de bedste golfspillere i landet.
Royal Golf Clubs Kommercielle Direktør Anders Møller slutter af med at sige:
– Royal Golf Club vers. 2.0 tager med dette samarbejde endnu et stort skridt i den rigtige retning – fremadrettet er der meget stort fokus på, at alle aktiviteter og tiltag i Royal Golf regi skal kunne udvikle vores samlede produkt og styrke vores brand.