Stærkt felt indleder ECCO Tour 2015

golf-stadium-course-golf-courses-stadium-course-13-_0Tirsdag morgen skydes ECCO Tour 2015 i gang, når Mediter Real Estate Masters afvikles på Europas bedste golf resort, PGA Catalunya Resort. Og det er et sjældent stærkt ECCO Tour felt, der skal fordele de i alt 50.000 euro.
På startlisten figurerer navne som Joachim B. Hansen, Andreas Hartø, Jeppe Huldahl, Lasse Jensen, Wallace Booth, Jens Dantorp, Eirik Tage Johansen, William Harrold, Ivo Giner og et hav af øvrige kendte golfnavne, som benytter ECCO Tour Winter Series på PGA Catalunya Resort til at gøre sig klar til 2015-sæsonen.
Og selvom det betyder ekstra modstand til ECCO Tour feltet, så glæder man sig alligevel over det høje niveau.
– Jeg glæder mig til at prøve kræfter med et ekstra stærkt felt. Målsætningen i år, er, at komme på Challenge Touren, så det er ikke dumt at måle sig lidt med nogle af de Challenge Tour spillere, som man forventer nok endda vil dominere den tour i år, fortæller Peter Vejgaard, der topper GolfBox Nordic Golf League Ranking efter årets første to turneringer.
Og de etablerede Challenge Tour og European Tour spillere kan forvente at få kamp til stregen af de spillere, der håber at blive ECCO Tour profilerne i 2015.
Danske spillere som Rasmus Hjelm, Nicolai Kristensen, Stephan Juul, Kasper Estrup, Martin Ovesen, Peter Vejgaard og Daniel Løkke må på deres gode dage forventes at kunne bide skeer med de bedste.
Mediter Real Estate Masters afvikles fra 10. – 12. marts på PGA Catalunya Resorts to baner, Stadium Course og Tour Course. De første to dage, skal feltet prøve kræfter med begge baner, mens finalerunden torsdag afvikles på Tour Course.
Du finder Teetimes for Mediter Real Estate Masters her.
Fra tirsdag morgen kan du følge slagets gang LIVE påwww.eccotour.org/scores