Viasat Golf mister PGA Tour

PGATour-logo_420x255Fra nytår er det slut med at se PGA Tour på Viasat Golf, da de har mistet rettighederne til den amerikanske tour.
Efter mere end 15 år på Viasat har C More, der tidligere hed CANAL +, købt PGA Tour tv-rettighederne i Norden, og det er en seks årig aftale, der løber fra 2016 til og med 2021.
Udover rettighederne til selve PGA Tour så indeholder aftalen også rettighederne til bl.a. Web.com Tour, Champions Tour og Presidents Cup, så samlet set får C More rettighederne til flere end 100 turneringer om året. Herudover er der også magasinprogrammer mv.
Endnu uvist hvordan PGA Tour sendes i Danmark
I Sverige har man offentliggjort, at man laver en decideret C More Golf kanal, mens det endnu er uvist, hvordan PGA Tour vil blive vist i Danmark:
– Det er endnu ikke fastlagt, hvad vi kommer til at gøre med rettigheden i Danmark. Der er flere muligheder, og dem overvejer vi i øjeblikket. Heldigvis er der god tid, siger Charlotte Repholtz, der er Country Manager for C More, til Teetime.dk.
Fortsat meget golf på Viasat
Der vil fortsat være masser af golf på Viasat Golf og Viaplay.dk de kommende år, men fra næste år skal man som golffan skifte kanal, hvis man vil se PGA Tour golf.
I december offentliggjorde MTG, der bl.a. ejer Viasat Golf, at man har forlænget de eksklusive tv-rettigheder for European Tour, Ryder Cup, WGC turneringer, The Open, US PGA Championship, LPGA og Asian Tour frem til udgangen af 2018.