Madeira Islands Open får ny dato

madeira15-285567_0I fjor måtte Madeira Islands Open skæres ned til 36 huller grundet problemer med vejret heriblandt voldsom tåge. Der var derfor forhåbning om en fuld turnering, da man i sidste uge igen gæstede ferieøen.
Desværre så voldte vejret igen problemer, og da det ikke var muligt at gennemføre mere end én runde, så blev turneringen afblæst uden nogen vinder. Det var en stor skuffelse for alle og ikke mindst spillerne. Nu genopstår turneringen så til sommer, hvor vejret forhåbentlig er bedre.
Allerede søndag, da turneringen blev afblæst, gjorde man sine overvejelser, om det var muligt at spille turneringen senere på sæsonen. Det er nu blevet bestemt, at Madeira Islands Open bliver spillet fra 30. juli til 2. august. Turneringen vil beholde præmiesummen på 600.000 euro, der gør den til den mindste turnering på Europa Touren men den største på Challenge Touren.
Samtidig med Madeira Islands Open bliver der spillet Saltire Energy Paul Lawrie Matchplay på Europa Touren, men hvertfald de danske Challenge Tour spillere rejser endnu engang til Madeira, og mon ikke de får selskab af nogle af spillerne, der ikke kommer ind i turneringen i Skotland.