Det store modeshow

ThomasBjorn_Masters15-scriptingThomas Bjørn og alle andre er godt klædt på i Masters, som er et udstillingsvindue for farverigt tøj, sko og bags. Det er ikke tilfældigt, hvad spillerne har på i majors, og ofte planlægges det mange måneder før turneringerne.
I almindelige turneringer har spillerne naturligvis også tøj fra nyeste kollektioner, så man kan købe det tøj, man ser de professionelle spillere bruger, men i majors gøres der lidt ekstra ud af det. Flere udstyrsproducenter laver også særlige bags, designet specielt til hver major. Majors er således et udstillingsvindue for farverigt tøj, sko og bags.
Nedenfor ses det Callaway tøj Thomas Bjørn spiller i, og ved at trykke på de små billeder ovenfor, ses det Puma tøj som Rickie Fowler og Jonas Blixt spiller i, Under Armour tøjet til Jordan Spieth, Adidas tøjet til Dustin Johnson og Jason Day, Nike tøjet til Tiger Woods og Rory McIlroy samt Oakley tøje til den forsvarende mester Bubba Watson.
Allerede før Tiger bekendtgjorde, at han deltager i Masters, så havde Nike tøjet klar, og ikke overraskende spiller Tiger i rødt på søndag, hvis han altså klarer cuttet.
Der kan ske ændringer undervejs, og der er flere eksempler på spillere, som bytter rundt på tøjet de forskellige dage, men udgangspunktet er, at der spilles i tøjet nedenfor.
JonasBlixt_Masters15-scripting RickieFowler_Masters15-scripting JordanSpieth_Masters15-scripting JasonDay_Masters15-scripting RoryMcilroy_Masters15-scripting_0 TigerWoods_Masters15-scripting BubbaWatson_Masters15-scripting_0 DustinJohsnon_Masters15-scripting