WITB: Jordan Spieth

augusta15-286894_0Glem alt om Rory McIlroy, der er den førende på verdensranglisten. Verdens bedste golfspiller i øjeblikket hedder Jordan Spieth, og søndag vandt han Masters i overlegen stil.
I fjor blev Spieth nummer to i sin debut ved Masters, og fra starten af dette års turnering viste han, at han var kommet til Georgia efter den grønne jakke. 64 slag (-8) lød scoren nemlig på, og den blev aldrig matchet. Da scoren i anden runde også var flot med 66 slag, var Spieth allerede -14 efter kun 36 huller, og med to runder i 70 slag i finalerunderne var sejren aldrig i fare, og den endte med at blive på sikre fire slag ned til Phil Mickelson og Justin Rose.
Han er blot 21 år gammel, men allerede nu har han skrevet sig ind i historiebøgerne, og med sejren i sæsonens første major er han nu den førende spiller i både FedEx Cuppen og på PGA Tourens pengeliste. Samtidig så fik han også 100,00 verdensrangliste point, og med dem avancerede han fra nummer fire til nummer to, hvilket er den højeste placering i karrieren. Den fantastiske form bliver underbygget af, at i de sidste fire starter er det blevet til to sejre og to andenpladser.
Jordan Spieth har været tro mod Titleist igennem sin karriere, og som den har været forløbet indtil videre, har der da heller ikke været nogen grund til at ændre det store i baggens indhold. Nedenfor ses en oversigt over det udstyr, der var i baggen på Augusta National.
Driver: Titleist 915D2 (9,5 grader, Aldila Rogue 60 TX skaft). 
3-kølle: Titleist 915F (15 grader, Graphite Design Tour AD-DI7 X skaft). 
Hybrid: Titleist 915Hd (20,5 grader, Graphite Design Tour AD-DI 95 X skaft). 
Jern (4-9): Titleist AP2 714 (True Temper Project X 6.0 skafter). 
46-grader wedge: Titleist Vokey SM5 (True Temper Project X 6.0 skaft). 
52-grader wedge: Titleist Vokey SM5 (True Temper Project X 6.0 skaft). 
56-grader wedge: Titleist Vokey SM5 (True Temper Project X 6.0 skaft). 
60-grader wedge: Titleist Vokey SM5 (True Temper Project X 6.0 skaft). 
Putter: Titleist Scotty Cameron 009. 
Bold: Titleist Pro V1x.
Masters, resultat.