Aon Private Masters til 200 lande

AON-Private-Masters_420x255Hamlet er ikke længere alene om at skabe global opmærksomhed omkring Helsingør. Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Henrik Stenson og Jonas Blixt leder feltet ved golfturneringen Aon Private Masters. Et felt der har fået den amerikanske TV-station CNN til at melde deres ankomst.
Når de to danske golfstjerner lørdag den 13. juni dyster i en direkte duel mod de to svenske stjerner, bliver det med langt mere end de 6000 tilskuere, der er plads til på Helsingør Golf Club, som vidner. Den amerikanske TV-station CNN kommer til Danmark udelukkende for at producere et særprogram om turneringen i Helsingør. Et program der sendes i omkring 200 lande.
– At CNN kommer er vi på både sponsorer og Helsingørs vegne meget glade for, da det sikrer begge global eksponering. Det er en blåstempling af det arrangement, vi har stablet på benene. Mig bekendt er det første gang CNN dækker et sportsarrangement i Danmark. Det er en række store internationale navne, der kun yderst sjældent kan opleves på dansk grund, fortæller administrerende direktør i f.reklame Mads H. Frederiksen.
Udover de fire hovednavne dyster en lang række andre kendte og ukendte golfspillere. Blandt andet de to landes dygtigste handicappede golfspillere, en række af de bedste juniorspillere samt en række kendte med en særlig interesse for golf. Blandt andet kan nævnes Peter Schmeichel og Preben Elkjær, Michael Maze, Lars Christiansen og den svenske målmand Thomas Ravelli.
– Det er vores ambition at skabe en anderledes golfdag, hvor tilskuerne kan komme helt tæt på begivenhederne. Samtidig håber vi at give nogle af tilskuerne mod på prøve sig af med denne fantastiske sport ved at vise mange forskellige kategorier frem. Ofte ser man kun de bedste i TV, men den 13.juni kan man se golf på alle niveauer. Vi er meget glade for, at en lang række af Danmarks største sportstjerner bakker op om arrangement og på den måde er med til at gøre dagen ganske særlig for publikum, siger Mads H. Frederiksen.
Arrangementet starter lørdag den 13.juni kl.11.00 med et pressemøde med de fire hovednavne. Kl.13.00 går den første af fem bolde ud på de 18 huller på Helsingør Golf Club, mens sidste bold med Bjørn, Olesen, Stenson og Blixt slår ud kl.13.40. Bortset fra Thorbjørn Olesen er alle stjerner til start ved US Masters. Henrik Stenson er blandt de absolutte favoritter i feltet, som tæller verdens bedste golfspillere.
Billetter kan købes via Billetnet: www.billetnet.dk
Facebook: www.facebook.com/events/832657670133301