3 uger til MiD Challenge – køb billet i dag

MiD_Challenge2_420x255Der er nu mindre end tre uger til den første af de to Made in Denmark turneringer, og der er godt gang i billetsalget.
Torsdag rundede man de første 1000 solgte billetter til Made in Denmark Challenge, men vi vil gerne have endnu flere forbi Royal Golf Club fra den 14. – 17. maj og bakke om Andreas Hartø, Joachim B. Hansen, Jeppe Huldahl, Mark Haastrup, Jeff Winther, Mads Søgaard, Christian Gløët og alle de andre danskere.
Partout billet kun 100 kr 
Køb din billet i dag til kun 100 kroner, og få adgang alle dage samt til golfmessen Dansk Golfshow og demo dagene på rangen, der afholdes i forbindelse med turneringen. Det bliver en fest – det kan vi godt love.
Showmatch European Tour VS. Challenge Tour 
Allerede mandag den 11. maj, er der grund til at kigge forbi Royal Golf Club, når Søren Kjeldsen og Anders Hansen skal spille showmatch mod Andreas Hartø og Joachim B. Hansen.
Man kan også opleve Mads Søgaard og Jeppe Huldahl mod Daniel Løkke og Rasmus Hjelm samt to af de unge landsholdsspillere John Axselen og Niklas Møller Nørgaard i kamp mod Nicolai Kristensen og Kasper Estrup.
Billetter kan købes gennem:
Billetnet.dk
BT Shop
Mere info på www.madeindenmarkgolf.dk/challenge