John Axelsen blev nr. 31 i Augusta

IMG_6756_0John Axelsen var blandt verdens 54 bedste juniorer, som i sidste uge spillede Junior Invitational i Augusta.
Turneringen er blandt de mest prestigefyldte juniorturneringer, og verdens bedste amatører inviteres til at deltage på Sage Valley Golf Club, der regnes blandt de bedste baner i USA, der ikke ligger langt fra den mere berømte Augusta National. Og en invitation gælder i dette tilfælde også dækning af alle udgifter herunder flybilletten.
Efter runder i +2, +4 og +6 blev John Axelsen nr. 31 i +12, og det er såmænd et fint resultat, når det er verdens bedste som mødes.
Tre spillere under par
Blot tre spillere formåede at slutte under par efter tre runder, og vinderen blev svenske Marcus Kinhult, som vandt foran Davis Shore i -6 og Chandler Phillips i -4, som begge er fra USA.
Viraj Madappa førte i -6 inden finalerunden, men han blev allerede overhalet af Kinhult på 3. hul, og efter en runde i +6 faldt Madappa tilbage til en delt 4. plads med amerikanske Sam Horsfield.
Det var femte udgave af turneringen, og Marcus Kinhult er den første ikke-amerikaner som vinder Junior Invitational.
18-årige Marcus Kinhult blev nr. 21 i Europa Tour turneringen Nordea Masters sidste år. Han har endnu ikke besluttet sig for, hvornår han vil være professionel, men forventer at deltage i Europa Tourens tourskole i år.
Junior Invitational at Sage Valley, resultat