Video: Jiménez og Bradley i verbal slåskamp

Jimenez-BradleyMiguel Angel Jiménez og Keegan Bradley kom i verbal slåskamp på sidste hul af deres match fredag.
Jiménez var 1 op efter 17 huller, og balladen opstod, efter Bradley slog et skævt teeslag på 18. hul.
Bradley skulle tage et frit drop fra en ikke-flytbar forhindring, og fik hjælp fra en dommer, men så kom Jiménez og blandede sig, da han mente, at Bradley droppede det forkerte sted.
Det forsøgte Jiménez at forklare dommeren, og det blev for alvor til en hed debat, da Jiménez sagde til Bradleys caddie, Steve ‘Pepsi’ Hale, at han skulle holde kæft!
Som man kan se i videoen nedenfor, så provokerede det Bradley, som stillede sig meget tæt på Jiménez og sagde, at han ikke skulle tale sådan til caddien, og at Jiménez skulle gå tilbage til sin egen bold.
– Læs også: McIlroy videre efter birdiestime
Jiménez vandt matchen 2/0, og de gav hinanden hånden på greenen, men ifølge Golf Channel fortsatte diskussionen i omklædningsrummet uden, at de fandt fælles forståelse.
De havde begge tabt deres første to matcher, så Jiménez blev nr. 3 i puljen, som blev vundet af Louis Oosthuizen foran Bubba Watson.
– Disrespektfuldt af Jiménez
Efterfølgende sagde Bradley, at Jiménez havde opført sig disrespektfuldt ikke mindst overfor caddien Steve ‘Pepsi’ Hale som sagde, at det er det mest upassende, han nogensinde har oplevet på en golfbane.
Jiménez forklarede sig med, at han kun forsøgte at hjælpe, men at han ikke så noget formål med at tale mere om det.
Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte  lørdag fra kl. 21 – 05 samt søndag fra kl. 15:30 – 19:30 og igen fra 20 – 23.
WGC – Cadillac Match Play, leaderboard