Kølbæk slået ud af shootout i Texas

Inbee Park
Fredag leverede Therese Kølbæk med en 67’er en af sine bedste runder i den professionelle karriere, og selvom det var nok til at klare cuttet ved Volunteers of America North Texas Shootout Presented by JTBC, er hun ikke med søndag, når turneringen skal afgøres.
Arrangøren har nemlig valgt, at kun top-50 skal være med i søndagens afsluttende 18 huller, og derfor var der også cut efter tredje runde. Det kom til at koste for Kølbæk, der med 73 slag (+2) var to slag fra videre deltagelse.
– Kun at ramme fire fairways på en bane med mange træer er ikke ideelt. Jeg nød dog dagen derude, og det er ærgerligt, at jeg ikke kan være med i morgen, udtaler Therese Kølbæk i en pressemeddelse.
Der er lagt op til spændende finalerunde, da flere af topspillerne er med fremme. Således bliver turneringen ført af Inbee Park (billedet) og Lexi Thompson.
Volunteers of America North Texas Shootout Presented by JTBC, leaderboard.