McIlroy med dagens slag

Rory McIlroy
Rory McIlroy er verdens bedste golfspiller, og ved WGC – Cadillac Match Play vandt han alle tre gruppekampe mod Jason Dufner, Brandt Snedeker og Billy Horschel. Lørdag morgen stod han så over for Hideki Matsuyama, der ikke viste sig som den store trussel.
– Læs mere: Casey tvinger McIlroy væk fra boksebrag
McIlroy var 4up allerede efter de ni første huller, og på hul 10 kom han så 5up efter at have slået dagens slag. Fra greenbunkeren var der ikke meget plads, men det perfekte slag blev slået, og bolden trillede stille og roligt i hul.
Hvem af McIlroy, Casey, Furyk, Willett og Woodland, der vinder i San Francisco, kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk kl. 15:30 – 19:30 og igen fra 20:00 – 23:00.
WGC – Cadillac Match Play, leaderboard.
Det flotte slag kan ses nedenfor eller via dette link.