Marcus Kinhult vandt Lytham Trophy

MarkusKinhult_lytham15-287810Svenske Marcus Kinhult vandt en suveræn sejr i den traditionsrige amatørturnering Lytham Trophy, der siden 1965 er blevet spillet på Royal Lytham & St Annes Golf Club.
Kinhult førte fra start til slut, men efter første runde i -2 delte han førstepladsen med tre andre spillere heriblandt danske John Axelsen.
Anden runde blev spillet under meget svære betingelser, og det blev en stor skuffelse for Axelsen, der missede cuttet efter en runde i +14, mens Kinhult skabte sig et forspring med en imponerende anden runde i -1.
Efter fire runder vandt Marcus Kinhult i par, og det var hele otte slag bedre end Richard James, Robin Roussel og Cormac Sharvin på en delt andenplads i +8.
To danskere var med i finalerunderne, og Sixten Jensen blev delt nr. 28 i +18 mens Victor Henum blev delt nr.  47 i +30.
Udover John Axelsen missede Christoffer Bring og  Peter Launer Bæk også cuttet.
Kinhult er nr. 2 på verdensranglisten
For en uge siden vandt Kinhult den prestigefyldte Junior Invitational at Sage Valley, og den 18-årige svensker er nr. 2 på amatørernes verdensrangliste, hvor han kun er overgået af Jon Rahm-Rodriguez.
Lytham Trophy, resultat