Seks spillere der kan vinde

ThomasBjørn_suncity14-281076Se et bud på de spillere, som kan blande sig i topstriden på Europa Touren og PGA Touren i denne uge.
AfrAsia Bank Mauritius Open er en ny turnering på Europa Touren, og det er blandt sæsonens mindste. Som nr. 63 på verdensranglisten er George Coetzee den højest rangerede i feltet, mens Thomas Bjørn er næstbedst som nr. 67.
På PGA Tour gælder det The Players Championship, der også kaldes den femte major, og her er et meget stærkt felt med verdens bedste på TPC Sawgrass.
— oOo —
AfrAsia Bank Mauritius Open
Thomas Bjørn
Gjorde det fint på Asian Tour for to uger siden, hvor han blev nr. 4. I et lidt svagt felt er Bjørn blandt favoritterne, og selvom vi ikke kender banen, og Bjørn siger at han ikke er 100 % klar, så tror og håber vi, at Bjørn er med helt fremme på søndag.
George Coetzee
Endnu en af favoritterne men selvom George Coetzee kun har vundet to gange på Europa Touren, så er han svær at komme udenom. Gjorde det fint i sidste uges WGC turnering, hvor han vandt over Kaymer og Jaidee, men tabte til Furyk. Før det have havde han to tredjepladser og en sejr i Tshwane Open som sine tre seneste resultater.
Richard T Lee
Canadiske Richard T Lee spiller på Asian Tour, og har gjort det godt i flere af de turneringer, som tæller på Europa Touren med en 5. plads i Malaysia og en 4. plads i Thailand.
— oOo —
The Players Championship
Jim Furyk
Vandt RBC Heritage for tre uger siden, og blev siden nr. 4 i WGC – Cadillac Match Play. Er med i Players Championship for 20. gang, og sidste år blev han nr. 2 blot ét slag efter Martin Kaymer.
Jordan Spieth
Blev nr. 4 i sin debut i Players Championship, og er siden blevet en noget bedre spiller. Gik ikke videre fra gruppespillet i sidste uge, trods to overbevisende matcher inden et nederlag til Lee Westwood i tredje runde.
Tiger Woods
Tiger er meget påvirket af det nylige brud med Lindsey Vonn, og han har ikke sovet godt de seneste dage. Efter en lang pause imponerede Tiger med en 17. plads i Masters, og kan han fokusere på banen kan han være helt fremme i turneringen, som han har vundet to gange. Senest i 2013, mens han ikke deltog sidste år.
— oOo —
Herunder ses resultaterne for spillerne i sidste uges fire spillere der kan vinde:
WGC – Cadillac Match Play
Patrick Reed – Nr. 17
Jordan Spieth – Nr. 17
Ian Poulter – Nr. 34
Hideki Matsuyama – Nr. 9