WITB: Rory McIlroy

Rory McIlroy
Når man er den førende spiller på verdensranglisten, og når der bliver spillet en hulspilsturnering, så vil konkurrenterne gerne slå én mand mod mand, for det vil være en god skalp at få. Det gjorde sig gældende ved WGC – Cadillac Match Play, men Rory McIlroy afviste al modstand og hentede en af karrierens flotteste sejre.
– Læs mere: McIlroy vandt WGC – Cadillac Match Play
I det indledende gruppespil blev det til sejre over Jason Dufner, Brandt Snedeker og Billy Horschel, og da man kom frem til knockout-fasen måtte Hideki Matsuyama, Paul Casey og Jim Furyk give fortabt, inden Gary Woodland blev besejret i finalen. Det var anden gang, at McIlroy vandt en WGC-turnering, efter at det i efteråret blev til sejr ved WGC – Bridgestone Invitational.
– Læs mere: Ugens verdensranglister
Med søndagens sejr i San Francisco blev forspringet på verdensranglisten og Race to Dubai Rankings øget, mens den nu 26-årige nordirer avancerede til en 19. plads i FedEx Cuppen og en 8. plads på PGA Tourens pengeliste.
Nedenfor ses en oversigt over det udstyr fra Nike, som Rory McIlroy havde i baggen på TPC Harding Park i San Francisco.
Driver: Nike Vapor Pro (8,5 grader, Mitsubishi Rayon Diamana S+ 70 X skaft).
3-kølle: Nike Vapor Speed (15 grader, Fujikura Rombax Pro 95 X skaft).
5-kølle: Nike Vapor Speed (19 grader, Fujikura Rombax Pro 95 X skaft).
Jern (4-9): Nike VR Pro Blades (Royal Precision Project X 7.0 skafter).
46-grader wedge: Nike VR Forged (Royal Precision Project X 6.5 skaft).
52-grader wedge: Nike VR Forged (Royal Precision Project X 6.5 skaft).
56-grader wedge: Nike VR Forged (Royal Precision Project X 6.5 skaft).
59-grader wedge: Nike Engage Dual Sole (Royal Precision Project X 6.5 skaft).
Putter: Nike Method 006.
Bold: Nike RZN Black.
WGC – Cadillac Match Play, resultat.