Nørret og Løkke kan vinde ECCO Tour fredag

Christopher-Feldborg-Nielsen-NorthSide-ECCO-TinderboxThomas Nørret og Daniel Løkke har lagt sig i en god position inden fredagens finalerunde ved NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf. Begge skal de dog fange Christopher Feldborg-Nielsen, som fører i fem under par.
Svenske Christopher Feldborg-Nielsen sprudler for anden uge i træk på ECCO Touren. For blot seks dage siden, blev det til en andenplads på Rømø ved Bravo Tours Open, og nu har han lagt sig i en perfekt situation forud for finalerunden af NorthSide Charity Challenge, der med sine 512.000 kroner har årets største præmiesum.
I svære betingelser ligger Feldborg-Nielsen inden finaledagen i fem under par, mens hans rutinerede landsmand, Björn Pettersson, er et slag dårligere i fire under par. På tredjepladsen i tre under par ligger danske Thomas Nørret, der således er klar til førerbolden ved NorthSide Charity Challenge.
Kan vinde anden sejr på to uger
Daniel Løkke, Bravo Tours Open 2015På fjerdepladsen i to under par ligger Daniel Løkke, der synes at have taget formen fra Rømø med til Lyngbygaard Golf. Ikke overraskende passede det ham fint nok.
– Jeg synes, det var rigtigt svært derude i dag, men jeg holdt godt sammen på det, sagde Daniel Løkke, der igen i dag måtte sande, at det danske forårsvejr er ganske lunefuldt.
– Det må godt snart stoppe med at blæse nu. Jeg kan næsten ikke huske, at jeg har spillet uden blæst, grinede han, inden fredagens muligheder blev vendt.
– Det er sjovt at være med fremme igen allerede i denne uge. Jeg føler ikke, at jeg er favorit, selvom jeg vandt i sidste uge, så jeg glæder mig over, at jeg igen i morgen kan spille med om sejren. Det kunne være fedt at vinde igen, men med de penge og point, der er på spil i denne uge, så kan en topplacering også være rigtig vigtig, sluttede Løkke.
På en delt syvendeplads i en under par, ligger blandt andre danske Martin Ovesen. Han var ligesom Daniel Løkke blandt de spillere, der torsdag kunne glæde sig over et wild card til den københavnske Challenge Tour, Made in Denmark Challenge i næste uge.
Du kan læse mere om de ECCO Tour spillere, der har fået wild card til Made in Denmark Challenge i næste uge her.
Navne som Nicolai Kristensen (nr. 14), Mark Haastrup (nr. 24), Kasper Estrup (nr. 24), Stephan Juul (nr. 24) og Rasmus Hjelm (nr. 24) har også mulighed for at snuppe et topresultat fredag, da feltet må siges at være klumpet godt sammen.
Se stillingen ved NorthSide Charity Challenge her.