WITB: James Morrison

JamesMorrisonterrassa15-289144
I 2010 vandt James Morrison for første gang på Europa Touren, da det blev til sejr ved Madeira Islands Open, der er en af de mindste turneringer på touren. Søndag vandt den 30-årige englænder så igen på touren, og denne gang skete det med en sejr, der var noget større end den på Madeira.
– Læs mere: Kjeldsen i top-10 på sin 40 års fødselsdag
Ved Open de España, der blev spillet på Real Club de Golf El Prat ved Barcelona, blev det til en sikker sejr på fire slag foran en gruppe på fire spillere, der blandt andet talte publikumsyndlingen Miguel Angel Jiménez. Da det blev til sejr på Madeira lød førstepræmien på 116.000 euro, men søndagens sejr gav 250.000 euro, og udover at hente karrierens største præmiecheck er han nu sikret kortet til touren de kommende to sæsoner.
Nedenfor ses en oversigt over det udstyr, der var med til at sende James Morrison fra nummer 296 på verdensranglisten til nummer 158.
Driver: CallawayBig Bertha V Series (9 grader).
3-kølle: Titleist 915F (15 grader).
19-grader Hybrid: Callaway XR.
Jern (3-9): Callaway X Forged.
47-grader wedge: Callaway Mack Daddy 2.
54-grader wedge: Callaway Mack Daddy 2.
60-grader wedge: Callaway Mack Daddy 2.
Putter: Odyssey Versa Jailbird (counterbalanced).
Bold: Titleist Pro V1x.
Open de España, resultat.
James Morrison