Den gode afslutning

ADC_ArtikelBld_1Succestræneren Anders Dahl Christiansen giver dig her et instruktions tip om, hvad den gode afslutning på golfsvinget kan gøre for dig.
– En god afslutning retter fejl i dit golfsving, sagde legenden Sam Snead en gang.
”Det er dog ikke blot godt for dit sving at have en god afslutning, men også godt for sundheden og for at undgå skader”, udtaler Anders Dahl Christiansen, der også er uddannet fysioterapeut og The Golf Athlete Instructor.
Artiklen fortsætter under videoen

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders via siden HER – og se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!
I den kommende tid vil du på Teetime.dk kunne se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk  – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Anders har udgivet DVD’erne ”Det succesfulde golfsving” og ”Det succesfulde shortgame”, der er blevet anmeldt som ”De bedste danske instruktions videoer eller DVD’er nogensinde! DVD’erne kan købes i Teetimeshoppen.dk HER
Der er lidt støj og der mangler lidt ”skarphed” på dette tip, men de næste tips fra Anders vil være optaget med HD-kamera og mikrofon med ”Wind shield pro accessories”.
— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.