U.S. Women's Open uden danskere

Foto: Jesper Vinzent
Foto: Jesper Vinzent

Både herrerne og damerne har mandag i England spillet kvalifikation til U.S. Open, men hvor det lykkedes for Lucas Bjerregaard at kvalificerer sig, så lykkedes det desværre ikke for nogen af de danske damer.
– Læs mere: Lucas klar til ny U.S. Open
På Buckinghamshire Golf Club var 75 spillere samlet for at spille om fem pladser til U.S. Women’s Open, der bliver spillet i Pennsylvania fra den 9. juli. Danmark var repræsenteret ved fem spillere, og af dem klarede Nanna Koerstz Madsen sig bedst med 9. plads i -1 for de 36 huller, hvilket blot var to slag fra omspil.
Maria Balikoeva fra Rusland, Holly Aitchison fra England og Heather Macrae fra Skotland endte alle i -4, hvilket gav direkte kvalifikation, mens fem spillere i -3 skulle i omspil om to pladser. De endte med at gå til Lauren Taylor fra England og Kylie Walker fra Skotland.
Danske resultater:
9. Nanna Koerstz Madsen: -1.
20. Emily Kristine Pedersen: +2.
30. Nicole Broch Larsen: +4.
33. Malene Jørgensen: +5.
42. Daisy Nielsen: +8.
U.S. Women’s Open Sectional Qualifier, resultat.