WITB: Byeong Hun An

Byeong Hun An
Byeong Hun An blev født den 17. september 1990 i Sydkorea, men han er nu bosiddende i Orlando, hvor han repræsenterer den verdensberømte Lake Nona Golf & Country Club. An har valgt at følge i fodsporene på Peter Uihlein og Brooks Koepka, der begge har skabt sig en karriere via Challenge Touren og Europa Touren.
– Læs mere: Flot sejr til An på Wentworth, hvor Bjørn blev nummer 11
I 2013 blev Uihlein Sir Henry Cotton Rookie of the Year på Europa Touren, og i fjor var det så Koepka, der modtog den fornemme hæder. Nu tegner meget på, at An vinder prisen i år, for det bliver nok svært at komme udenom en spiller, der som rookie vinder tourens flagskibsturnering, BMW PGA Championship.
Med en sikker sejr på seks slag foran Thongchai Jaidee og Miguel Angel Jiménez vandt An karrierens største titel og 833.330 Euro. I 12 turneringer i denne sæson har han blot misset et enkelt cut, og efter det tredje top-10 reusltat er han nu nummer tre på Race to Dubai Rankings, mens han er nummer 54 på verdensranglisten. Sejren betyder, at An nu har kortet på Europa Touren i den kommende tre sæsoner, ligesom han også er sikret plads i de kommende tre udgaver af The Open.
Nedenfor ses en oversigt over det udstyr, som Byeong Hun An brugte på Wentworth Club.
Driver: Titleist 915D3 (8,5 grader).
3-kølle: Titleist 915F (13,5 grader).
Hybrid: Titleist 915Hd (17,5 grader).
Jern (3-9): Titleist MB 714.
48-grader wedge: Titleist Vokey Design SM5.
54-grader wedge Wedge: Titleist Vokey Design SM5.
60-grader wedge: Titleist Vokey Design.
Putter: Titleist Scotty Cameron.
Bold: Titleist Pro V1x.
BMW PGA Championship, resultat.