Tre danskere i top-5 inden ECCO Tour finale

Patrick-O-Neill
Der er lagt op til en interessant finaledag ved Kitchen Joy Championship Presented by Eventyret Fyn på HC Andersen Golf. Patrick O’Neill ligger nummer to, mens yderligere to danskere holder sig i top-5.
Der var ikke meget Fynsk Forår over HC Andersen Golf på andendagen af Kitchen Joy Championship by Eventyret Fyn. Ikke desto mindre brugte en række af spillerne de 18 huller til at hælde en stribe birdies i, så scores indikerede, at betingelserne havde været gode.
Med en runde i 65 slag, syv under par, hoppede svenske Per Barth til samlet 11 under, hvorfor han tager en føring på tre slag med sig til finaledagen. Og der skulle for første gang længe hverken eagles, hole in ones eller albatrosser til for Barth, der satte sin autograf på et fejlfrit scorekort med syv birdies og 11 pars.
O’Neill nærmer sig første ECCO Tour sejr
På andenpladsen i otte under par ligger danske Patrick O’Neill. Og selvom en runde i 66 slag (-6) sendte Frederikssundspilleren ind i kampen om sejren, så kunne dagen have været endnu bedre.
– Jeg slog mine jernslag rigtigt godt i dag. Jeg drivede ikke bolden så godt, men her på banen gør det knap så meget, hvis bare de efterfølgende jernslag sidder der, forklarede O’Neill efter runden.
– Jeg giver mig selv en masse birdiechancer, men jeg får aldrig rigtigt gang i putteren. Og det skal man helst have, hvis scoren skal være meget lavere end seks under par, fortsatte O’Neill, der har taktikken på plads forud for lørdagens finalerunde.
– Jeg skal angribe. Der skal slås efter pindene, for der skal laves mange birdies, hvis jeg skal indhente Barth, sluttede Patrick O’Neill.
Et slag efter Patrick O’Neill, og på en delt femteplads, ligger både Martin Amtkjær og Mads Kristensen i syv under par. Begge spillere befinder sig således i en lidt uvant situation, når de lørdag skal kæmpe med om sejren ved Kitchen Joy Championship.
Profiler som Kasper Estrup, Nikolaj Nissen, Rasmus Hjelm, Martin Ovesen og Stephan Juul klarede alle cuttet sammen med en række andre danskere, som alle kan glæde sig over, at de nu er sikret en præmiecheck for arbejdsindsatsen under de ikke særligt forårsagtige arbejdsvilkår.
Kom til topgolf på Fyn
Har du lyst til at følge de danske talenters kamp i det stærke internationale felt, så er der gratis adgang hele lørdag på HC Andersen Golf.
Se stillingen ved Kitchen Joy Championship Presented by Eventyret Fyn her.
De første spillere slår ud omkring kl. 07.30, og der forventes en afgørelse mellem kl. 13.00 og 14.00. Du kan se starttider her.
Du kan desuden følge afslutningen ved Kitchen Joy Championship by Eventyret Fyn via livescoring fra lørdag morgen kl. 07.30.