Fantastiske Kjeldsen nærmer sig sejr

praag14-276466
Det kan godt være, at Søren Kjeldsen lørdag sluttede af med to bogeys ved Dubai Duty Free Irish Open Hosted by Rory Foundation, men det kan ikke ødelægge, at han var en af dagens bedste, og efter 67 slag (-4) er han nu alene i front med to slag ned til Maximilian Kiefer (65) og RafaCabrera-Bello  (69). For Kiefer var de 65 slag ny banerekord på Royal County Down Golf Club.
– Læs mere: Svensk sejr og dansk tredjeplads ved Kitchen Joy Championship
Dagens bedste danske runde stod Lucas Bjerregaard for med 66 slag, og den flotte runde bragte ham 31 pladser frem i stillingen til en 8. plads. Bjerregaard lå før turneringen nummer 109 på Race to Dubai Rankings, men alene en 10. plads i denne uge giver 50.000 euro i præmie, så et topresultat vil bringe nordjyden et stort skridt nærmere bevarelse af tourkortet.
– Læs mere: Lucas klar til ny U.S. Open
For de to gange Hansen, Anders og Søren, var tredje runde ikke nogen særlig succes. Anders Hansen var rundt i 76 slag og faldt tilbage til nummer 49, mens Søren Hansen er nummer 64 efter en runde i 79 slag.
I denne uge er der ikke blot 1,5 mio. euro i præmiesum med 416.660 euro til vinderen. Der spilles også om tre billetter til The Open på St. Andrews, og de gives til de tre bedste spillere i top-10, der ikke allerede er kvalificeret. En stor gulerod for Kjeldsen og Bjerregaard, der har deltaget henholdsvis seks og en gang i turneringen.
Søndagen finalerunde kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk lørdag fra kl. 14:30.
Dubai Duty Free Irish Open Hosted by the Rory Foundation, leaderboard.