Woodland udnyttede regnvejr til hole in one

Gary Woodland
Det er uhyre sjældent, det sker, men fredag blev man nød til ændre TPC Four Seasons Resort i Irving i Texas fra par-70 til par-69. Natten til fredag var der faldet så meget regn, så hul 14, der ellers havde spillet som det sværeste hul på åbningsrunden af AT&T Byron Nelson,  var så ødelagt, så man ikke kunne spille på fairwayen. Derfor blev det kortet ned til et par-3 hul på under 100 meter, og det udnyttede Woodland bedst, da han lavede hole in one.
– Læs mere: Kjeldsen i topform fører i Nordirland
Det tog 3,5 time, inden spillerne kunne komme i gang med spillet, og derfor nåede alle ikke at spille færdig. Blandt dem der fik spillet alle 18 huller var Jimmy Walker (66), Joe Curran (63) og Steven Bowditch (68), og det er den trio, der deler førstepladsen i -9.
– Læs mere: Lucas klar til ny U.S. Open
For Walker vil en eventuel sejr bringe ham tættere på Jordan Spieth i FedEx Cuppen. Her var Walker en overgang den førende spiller, men han er nu henvist til andenpladsen af Spieth, der fredag brugte 64 slag, hvilklet placerer ham tre slag efter på en 11. plads.
Viasat Golf og Viaplay.dk har fra hver af de første to runder sendt tre timers live, men i de to finalerunder udvider man til fem timer, og der blændes igen op lørdag kl. 19:00.
AT&T Byron Nelson, leaderboard.