Steven Bowditch holder amerikanere bag sig

Australieren Steven Bowditch bevarede med en i 65 slag sin føring i AT&T Byron Nelson på PGA Tour.  Bowditch (3)Bowditch er totalt 13 under par og jagtes af lutter amerikanere på de næste otte pladser. Fem mand er 11 under og tre er ti under par og det bliver nok mellem de ni spillere, vinderen skal findes sent søndag aften dansk tid.
– LÆS OGSÅ: Woodland udnyttede regnvejr til hole in one
Par er fortsat efter de voldsomme regnskyl blot 69 slag. Lørdag var det så Justin Johnson, der gik i 62 slag efter syv birdies og rykkede fra en delt 26. plads frem blandt de fem på den delte andenplads. Johnson er som verdens nummer 10 den højest rankede spiller blandt de ni og må derfor tilskrives en vis favoritværdighed. Men først skal Bowditch indhentes og det kan blive svært nok.
Verdens nummer to og naturligvis højest rankede spiller i feltet er Jordan Spieth. Han ligger på en delt 18. plads i syv under par. Han kan næppe blande sig om podiepladserne, da der scores lavt næsten hele vejen rundt.
Igen i denne uge måtte der et cut nummer to til. Efter det er der nu 72 spillere tilbage i søndagens finalerunde, som kan følges på Viasat Golf fra klokken 19:00.
AT&T Byron Nelson, Stilling og Livescoring