Rasmus Bofill vinder US Kids for 3. gang

Rasmus-BofillDen talentfulde Rasmus Bofill fra Silkeborg Ry Golfklub har for tredje gang vundet den årlige US Kids European Golf Championship, der blev afviklet på Gullane Golf Club i Skotland 26.-28. maj.
Rasmus Bofill vandt mesterskabet for 13-årige drenge foran franskmanden Hugo Riboud Mendiburu, som Rasmus besejrede i omspillet i 2014. Der var 54 andre drenge med  fra lande som bl.a. Frankrig, USA, England, Sydafrika og Tyskland.
Silkeborg-drengen var godt spillende fra start på trods af vejret, som bestemt ikke viste sig fra sin bedste side med blæst og regnbyger. Han kom rundt i -4 på førstedagen, kun 1 slag fra nr. 2. På andendagen blev spillet 3 under par, hvor Rasmus lagde sig i front med 4 slag til franskmanden Hugo Riboud Mendiburu, som Rasmus var i omspil med i samme turnering i 2015 for at vinde i rækken drenge 12 år.
Rasmus var ved at sætte det hele over styr på 3. dagen, hvor han på hul 15 (et par 3 hul) lavede en tripple bogey, men da han kunne slutte af med par – birdie – par, sluttede han på 1. pladsen med 2 slag til nr. 2. Det er 3. år i træk Rasmus har vundet denne prestigefyldte turnering.
US Kids European Golf Championship, resultater for alle aldersgrupper