Blandet åbningsrunde for Joachim i Schweiz

Joachim B. Hansen
Der er ni danskere til start i denne uge på Europa Touren i Malmø, men på Challenge Touren er det kun Joachim B. Hansen, der er med i feltet ved Swiss Challenge presented by Association Suisse de Golf. Torsdag begyndte turneringen, og det blev til en blandet runde for den 24-årige spiller fra Hillerød.
– Læs mere: Svensk stortalent fører på skuffende dansk dag
På Golf Sempachersee ved Lucerne, der er den længste mesterskabsbane i Schweiz, brugte Joachim 72 slag (+1), efter en runde der bød på tre birdies, fire bogeys og resten i par. Runden placerer ham som nummer 65 inden morgendagens runde.
– Læs mere: Emily klar til Evian Championship
I front for turneringen finder man de to englændere, Gary Boyd og Jack Senior, der i -5 fører med et enkelt slag foran en gruppe på syv spillere.
Swiss Challenge presented by Association Suisse de Golf, leaderboard.