Kjeldsen med chance for ny sejr!

Det er ikke alene på greens de svenske flag vejrer grundet Sveriges Nationaldag. Også i toppen af Kjeldsen (5)leaderboardet er det næsten kun de blå og gule farver og lige et dansk og tysk flag også!
Spillet blev forsinket af en to timers afbrydelse grundet uvejr om morgenen og runden blev derfor først færdig omkring klokken 19:30.
– LÆS OGSÅ: Svensk duo fører i Malmø
Men igen er det Søren Kjeldsen, der har glemt alt om fysisk og mental træthed ovenpå dramaet i Irish Open, der efter en flot runde nu blander sig i toppen.
Vinden var hård igen lørdag, men Søren fandt vejen og var fire under par på sine første seks huller. Den score holdt han hjem efter to birdies mere og også to bogies. 68 var da også dagens bedste score indtil Noren kom ind med 67. Søren har femtepladsen alene og alt tyder på Søren Kjeldsen skal ud i en drømmebold for de mange både danske og svenske tilskuere med Henrik Stenson, der er et slag efter Søren sammen med to landsmænd mere på den delte sjetteplads.
Alex Noren fører nu i 11 under par og det kunne ligne hans fjerde sejr på European Tour. I al fald er han to slag foran Maximilian Kiefer og tre foran landsmændene Jens Dantorp og Sebastian Söderberg.
Lucas Bjerregaard var rundt i par efter et par birdies og ditto bogies. Han ligger på en delt 23. plads i tre under par totalt.
Søren Hansen ligeledes i par for runden er på en delt 46. plads mens Thomas Bjørn, der havde fire bogies fra 13. hul og hjem efter en ellers udmærket forni, noterede 74 og nu blot er delt nummer 64.
Med en dårlig runde rasler mand hurtigt ned i stillingen. Det blev bevist af spanieren Alvaro Valasco, der trods en eagle og et par birdies på kortet gik i 80. Han startede runden fra en ottendeplads og er nu nummer 73!
Nordea Masters, Stilling og Livescoring