Noren vandt Nordea Masters med Kjeldsen på andenpladsen!

Søren Kjeldsen fik i en ny fantastisk uge andenpladsen alene i Nordea Masters, hvor han Alex Norenkun blev overgået af Alex Noren.
Nordea Masters blev en ny fantastisk uge for Søren Kjeldsen. Det blev ikke til sejr, men Søren holdt flot sammen på det i finalerunden, hvor det som de øvrige dage blæste omkring de 10 meter i sekundet som minimum og med nogle meget svære huller på bagni.
Søren gik sin runde i 71, en under par, hvor det ellers så lidt skidt ud i starten, hvor han ikke i medvinden fik noget ud af første hul, par 5 og allerede på tredje hul fik bogey. Det blev herefter pars og så birdies på 11. og 14. inden bogey på 16. hul som halvdelen af feltet også fik det. Et flot andetslag til 18. hul gav et putt for eagle hvor det blev en sikker birdie.
– LÆS OGSÅ: Kjeldsen med chance for ny sejr
Søren Kjeldsen i samlet otte under par kan nu se tilbage til fantastiske otte dage. Andenpladsen giver Kjeldsen 166.660 euro og 15,60 point til verdensranglisten, hvor Søren nu rykker frem fra nummer 105 til omkring nummer 79 og kun marginalt efter Thomas Bjørn som bedste dansker.
Ikke så ringe endda
Søren har rost sin nye caddie rigtig meget de seneste uger. Siden Alistair kom på baggen omkring Sørens 40 års fødselsdag er det blevet til en niendeplads, en 18. plads, en sejr og nu en andenplads. Det er vist det de på Kjeldsens hjemegn kalder ikke så ringe endda.
Alex Noren havde en fordel ved at have et par slag med sig inden finalerunden. Den fordel gav en meget koncentreret Noren aldrig fra sig og med en runde i en under par, blev han en fortjent vinder, fire slag bedre end Søren Kjeldsen. Det var Norens andens sejr i turneringen, da han også vandt i 2011.
Alexander Levy, Jens Dantorp, Maximilian Kiefter og Sebastian Söderberg delte tredjepladsen. De var i seks under par to slag fra den dansker runner up.
Søren Kjeldsen spillemakker og verdens nummer fire Henrik Stenson gjorde bortset fra de første huller ikke meget væsen af sig. Stenson gik i 74 og sluttede på en delt 13. plads.
Thomas Bjørn gik sin bedste runde i turneringen, da han med hele seks birdies og en dobbeltbogey kom ind i 68 og sluttede på en delt 21. plads. Verdensranglistepoint til Bjørnen, der dog alligevel taber en plads eller to på OWGR.
Lucas Bjerregaard kan ikke være tilfreds med sin sidste runde i 74, der skubbede ham ned på en delt 33. plads. Det kan Søren Hansen heller ikke. Søren var ellers tre under par efter 11 huller og så ud til endelig at få et godt resultat. Men herfra og ind kom fire bogies og Søren sluttede som delt 43.
Nordea Master, Slutresultat