Skadet Tinning på 5. pladsen i England

SteenTinning_amsterdam13-258124Steen Tinning fik en glimrende start på European Senior Tour turneringen ISPS Handa PGA Seniors Championship, der spilles på Close House Hotel og GC i England.
Efter fire birdies og to bogeys er han på en delt 5. plads i -2, og blot ét slag fra førstepladsen, der deles af Carl Mason, Jean Pierre Sallat, Gary Emmerson og Peter Fowler, som alle gik første runde i -3.
Tinning er plaget af rygskade
Steen Tinning er dog fortsat plaget af en skade i ryggen, som på det seneste har fået ham til at trække sig fra flere turneringer. Han deltog ikke i onsdagens Pro-Am op til turneringen, og skriver på sin hjemmeside, at han fik smerter på 16. hul, men håber at kunne fortsætte i turneringen.
ISPS Handa PGA Seniors Championship, leaderboard