Costa del Golf

Atalaya1
Costa del Sol kaldes også Costa del Golf, netop fordi der er cirka 50 golfbaner i området. I nogle år var greenfee dyrt på mange af banerne, men nu er prisen som på andre europæiske kvalitetsbaner.
Den spanske solkyst lever med 325 solskinsdage om året flot op til sit navn. Hele regionen er enormt varierende med lange strande og høje bjerge. Golfbanerne, der ligger jævnt fordelt over hele Solkysten, er lige så forskellige. Banerne ved Benalmadena og Fuengirola tæt ved lufthavnen er ofte godt besøgte, mens det er nemmere at få gode starttider på banerne i den berømte Marbella golfdal.
På en golfferie på Costa del Sol er det muligt at spille på fremragende baner hver dag og samtidig nyde den pragtfulde natur langs kysten og baglandet, Andalusien, er et af de smukkeste områder i Europa og med et hav af oplevelsesmuligheder – blandt andre de fantastiske byer Ronda, Sevilla, Jerez og ikke mindst Granada med Alhambra – et af verdens vidundere.
Når du ikke spiller golf
Costa del Sol er Europas golfmekka. Selv hvis man har opholdt sig to måneder på Solkysten, så kunne man spille en ny golfbane hver dag. Vi kan vel ligeså godt erkende, at det ikke er muligt, da man er nødt til at have en fridag ind imellem. På en god fridag bør man besøge det andalusiske bagland, hvor naturen er fantastisk, og den ene spændende bjerglandsby efter den anden pryder landskabet og byder på hyggelige torve og restauranter. Besøg Alhambra og Generalife i Granada og få en oplevelse for livet. Kan mindre gøre det, så tag en tur til Ronda, Malaga eller måske til den fantastiske lystbådehavn i Puerto Banus. De kulinariske oplevelser er noget helt for sig selv, det er ganske enkelt et overflødighedshorn af overdådige restauranter.