US Open reserve fik konfiskeret golfbag'en

Silhuet_shanghai13-258388Australske Clint Rice er reserve til US Open, men et forsøg på at prøvespille værtsbanen Chambers Bay blev prompte stoppet.
US Open reglerne foreskriver, at reserverne gerne må bruge træningsfaciliteterne, men det er ikke tilladt at prøvespille selve banen. Det er ikke noget nyt, men det synes urimeligt, da reserverne således ikke kan forberede sig ordentligt.
Tirsdag formastede Clint Rice sig alligevel til at prøvespille banen, hvor han måske skal spille US Open de kommende dage. Det var hans hensigt at spille 9 huller i selskab med Geoff Ogilvy, men på 4. hul blev Rice ‘opdaget’ af en official, som venligst men bestemt bad ham om at indstille spillet.
Golfbag’en blev konfiskeret
Officials konfiskerede golfbag’en, og Andrew Rice gik de sidste 5 huller af for-ni uden at slå et eneste slag inden han efterfølgende blev genforenet med sit golfudstyr.
Der er to reserver tilstede ved US Open i tilfælde af, at nogen melder fra. Det er uvist, om 34-årige Rice er første eller anden reserve, og pladsen som reserve har han fået via US Open Sectional Qualifying.
US Open kval. er eneste turneringsrunder i år
Clint Rice er nr. 1.188 på verdensranglisten, og har de seneste år spillet på den australske tour, hvor han dog ikke har spillet turneringer i år. Ifølge The Guardian er han nu træner i Chicago, og hans eneste turneringsrunder i år har været i US Open kvalifikationen.