Spieth: – En holdindsats

JordanSpieth_fortworth15-289877Jordan Spieth vandt US Open, hvilket han umiddelbart havde svært ved at forstå, og så sendte han en stor tak til sin caddie Michael Greller.
Jordan Spieth spillede i næstsidste gruppe, og havde et eagleputt på 18. green. Det blev til en birdie, hvorefter han førte med ét slag til Dustin Johnson i førerbolden.
Spieth håbede i bedste fald på et omspil, da Dustin Johnson også havde også et eagleputt på sidste hul, men han treputtede fra 4 meter, så Spieth vandt med ét slag.
– Jeg er overrasket over, at jeg vandt, og at der ikke er omspil i morgen. Jeg føler med Dustin, sagde Jordan Spieth umiddelbart efter sejren.
– Spillede ikke mit bedste golf
Efter Spieth havde færdigspillet runden, så han Dustin Johnsons afslutning på tv i klubhuset, mens han ærgrede sig, for han følte, at sejren var gledet ham af hænde efter en dobbeltbogey på 17.hul, hvor han treputtede.
Spieth spillede ikke sit bedste golf under US Open, men caddien Michael Greller hjalp ham igennem.
– Det var en holdindsats hele ugen. Michael kender banen bedre end nogen anden i feltet, og han sikrede, at jeg var i de rigtige positioner på banen, selvom jeg ikke spillede mit bedste golf, og derfor vandt jeg, sagde Spieth.
Michael Greller, har arbejdet som caddie på værtsbanen Chambers Bay, og holdt også sit bryllup i klubhuset. Han kender banen bedre end de fleste, men det er dog fire år siden at Greller arbejdede som caddie på Chambers Bay i ca. 40 runder, og der er sket flere ændringer siden, og banen opsættes sværere ved US Open.
– Tænker ikke på min alder
21-årige Jordan Spieth vandt Masters i april, og som den blot sjette spiller i historien har han nu vundet Masters og US Open i samme år. De fem øvrige som har præsteret det er Tiger Woods, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Ben Hogan og Craig Wood.
Spieth er den yngste siden Gene Sarazen i 1922, som vinder to majors i træk, og den yngste vinder af US Open siden 1923, hvor Bobby Jones vandt.
-Jeg har spillet nogen tid, og det er mit liv. Jeg tænker ikke rigtigt over min alder, og jeg tænker på os alle som jævnaldrende. Men det er cool at have vundet de første to turneringer i en Grand Slam, og at overvinde den største test i golf, som US Open er, sagde Spieth på det efterfølgende pressemøde.
Finalerunden genudsendes mandag eftermiddag
Hvis man ikke så afslutningen direkte natten til mandag, så kan man se en genudsendelse på Viasat Golf mandag fra kl. 13:30 – 21.
US Open, resultat