Vandfyldte golfbaner i Thailand

Banyan Golf Club - mediumDe fleste golfbaner i Thailand mangler ikke vandingsvand, fordi regnvandet fra regntiden opsamles i store vandreservoirer – til brug i tørre perioder. Derfor kan man næsten være sikker på, at man på en golfferie i Thailand vil stifte bekendtskab med vandhazarder på samlebånd – i form af hav, søer, floder og kanaler.
Sådan forholder det sig også på samtlige de fem baner, Bravo Golf anvender på ferieøen Phuket. Det er ikke for meget sagt, at vandet dominerer Phuket-banerne så meget, at man mere fokuserer på vand end land, når man spiller. Dét gælder ikke mindst på Blue Canyon og Laguna Phuket, hvor man på flere huller føler, at der findes mere vand end land mellem teested og green!
God form eller mange bolde kræves!
Når du ikke spiller golf
Efter en varm dag på golfbanen er det herligt at kunne tilbringe den næste dag ved stranden og i bølgen blå. Og strande er der jo nok af på fantastiske Phuket. Er man til den overdådige oplevelse på havet, kan man sejle ud fra Phuket Town til det fantastiske øhav mellem Phuket og fastlandet. I den nordlige ende af Phuket kan man i longtailboat sejle gennem mangroveskove og besøge den berømte James Bond Island. Der er jo heller ingen tvivl om, at Phuket og Thailand appellerer til indkøb. Kan man lide skræddersyet tøj, er det en god idé at besøge en skrædder en af de første dage og få taget mål til et fantastisk sæt tøj, som så er klart nogle dage efter. Efter en lang dag er det herligt at kunne sætte sig på stranden og spise lækker thaimad på de lokale restauranter.