Pragtfulde omgivelser

Black Mountain GC, Hua Hin, ThailandHua Hins golfbaner er attraktive på grund af den utrolige skønhed, der præger hele området, men også fordi de er udfordrende for alle spillere. Og hver spiller får privat caddie
November-februar er den behagelige, kølige årstid i Thailand. Fra marts til juni er der varmt. I april er der 35 grader i gennemsnit. Regntiden er fra juli til oktober, men nedbørsmængden er lille i Hua Hin, så der kan spilles golf hele året.
Kongefamilien byggede et landsted i Hua Hin, da jernbanen mellem Bangkok og Singapore var etableret i 1920’erne. Nu bor den aldrende konge og hans familie det meste af året i Hua Hin.
Ved siden af Hua Hins flotte, berømte banegård ligger The Royal Hua Hin Golf Course, Thailands første golfbane, der åbnede i 1924.
Når du ikke spiller golf
Når man spiller golf med Bravo Tours i Hua Hin, så bliver man passet op i alle ender og kanter. Der er transport til banerne inkluderet, der er caddie med i prisen, og i det hele taget møder man en overdådig service (også) på golfbanerne. Holder man en god fridag efter en lun runde golf, er det selvfølgelig fristende at bruge dagen ved poolen eller på den skønne strand. Man kan dog også få en usædvanlig oplevelse ved fx at tage på elefanttrekking eller måske på en længere tur til Riwer Kwai. Hua Hin byder på mange skønne restauranter, hyggeligt er det ved de mange restauranter, der ligger ved molen ud mod kysten. Her er der gode, lokale madoplevelser til fornuftige priser. Efter maden er det også en god oplevelse at gå på natmarkedet, hvor man virkelig kan gøre en god handel.