Drilske golfbaner på Fuerteventura

G3Det kan godt være, at nogle golfspillere synes, at de to golfbaner på det nordlige del af Fuerteventura ved første øjekast ser lidt kedelige og ensformige ud, fordi de begge er forholdsvis flade og kun bevokset med spredte grupper af palmetræer. Dét indtryk bliver imidlertid revideret, når man kaster sig i kamp med hullerne på de to nabobaner. En hård kamp venter faktisk i hver runde, fordi den evige nordøstenvind fra Atlanterhavet driller så meget, at man sjældent spiller til sit handicap.
Man lærer meget om den drilske vind for hver runde i både Golf Club Fuerteventura og Salinas de Antiqua, og helt sikkert et det, at man er godt træt – af vinden og solen – når man på klubhusterrassen kan nyde en kølig drink, i læ for vinden.
Når du ikke spiller golf
På en god fridag på Fuerteventura er det nærmest et must at bevæge sig ud på en af de eksotiske og nærmest caribiske strande. Her finder man blåt vand og kridhvidt sand, og man kan kun lade sig friste af at kaste sig ud i bølgerne. Slut evt. en god dag af med at besøge Caleta de Fueste eller Jandía, hvor der er fine muligheder for at gøre gode, eksklusive indkøb i en af de mange fine butikker. Derefter er det passende at gå på en af de mange dejlige restauranter i en af de to byer. Hvad er mere herligt end at sidde og hygge sig med dejlig tapas og god rødvin. Det giver gode kræfter til næste dags golfstabadser.