Horschel fortryder sin kritik af US Open banen

14-9-2014 PGA Tour 2014, FedExCup Playoffs, TOUR Championship by Coca-Cola, East Lake GC, Atlanta, GA, USA. 11-14 Sep. Billy  Horschel of United States awaits his signal during the final round.
Amerikanske Billy Horschel var ude med en hård kritik af forholdene på Chambers Bay banen, hvor sidste uges US Open blev spillet. Og selvom han blot var én af mange, der gav deres mening til kende om banen, så trækker han nu en smule i land.
Han fastholder dog, at banen var i en alt for dårlig stand, men erkender, at kritikken skulle have været klart internt og ikke via medierne, som det blev tilfældet.
– Jeg vil ikke undskylde min kommentarer, men jeg ville ønske, at jeg havde taget dem under fire øjne med Mike Davis (fra USGA), sagde Billy Horschel på et pressemøde forud for denne uges Travelers Championship.
— Læs også: Poulter om US Open banen: – Det er en skandale
Horschel undskyldte også sin optræden på sjette green under søndagens finalerunde. Her missede han et putt, og han mente tydeligvis, at det var banens skyld. Som det fremgår af de to video-klip nedenfor, så gjorde Horschel det yderst tydeligt, at han ikke var tilfreds.
– Den måde jeg opførte mig på, var ikke acceptabel. Da jeg var færdig med runden, var jeg så træt af mig selv på grund af det. Men jeg understreger igen, at jeg IKKE ramte greenen med min putter. Jeg ved bedre end det, og jeg sværger på mit liv, lød det fra en trods alt brødebetynget Horschel.