Trøst fra niecen: – Tiger skal nok vinde igen

20-02-15 LPGA 2014, ISPS Handa Women's Australian Open, Victoria Golf Club, Victoria, Australia. 19-22 Feb. Cheyenne  Woods of United States during the second round.
Da Cheyenne Woods åbnede Manulife LPGA Classic med en 63’er for et par uger siden, afstedkom det en lykønsknings-sms fra hendes noget mere berømte onkel.
I den bemærkede Tiger, at Cheyenne den dag var intet mindre end 10 slag bedre end Tiger havde været i sin åbningsrunde ved The Memorial.
Cheyenne har gentagne gange fortalt om hvordan Tiger har været en støtte og et forbillede for hende, og nu er det så tiden til, at returnere tjenesten.
Efter Tigers katastrofale US Open, der sendte Tiger på den forkerte side af de 200 bedste på verdensranglisten, havde Cheyenne et par trøstende ord til sin onkel.
— Læs også: Den dag golfsporten blev ændret for altid
– Det er så hårdt, at se ham kæmpe derude, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han nok skal komme tilbage til hvor han var tidligere. Han skal nok komme til, at vinde golfturneringer igen og til at spille god golf, lød det fra Cheyenne Woods.
– Tiger arbejder hårdere end nogen jeg nogensinde har mødt, så der er ingen tvivl om, at han kommer tilbage, opmuntrede niecen.
Cheyenne Woods har fået en svær start på sin debutsæson på LPGA Touren. Hun blev nummer 54 i føromtalte Manulife LPGA Classic, hvilket indtil nu er hendes eneste klarede cut på LPGA Touren.