12 spillere i The Open via FQ kvalifikation

RetiefGoosen_munchen15-292217Retief Goosen var blandt de 12 spillere, som kvalificerede sig til The Open via tirsdagens Final Qualifying. Som tidligere skrevet var Thorbjørn Olesen og Daniel Løkke desværre ikke blandt de 12.
Kvalifikationen blev spillet over 36 huller på fire baner, og fra hver bane kvalificerede de tre bedste sig til The Open, som spilles på Old Course St Andrews fra den 16. – 19. juli.
Thorbjørn sluttede langt tilbage i feltet
På Woburn blev kvalifikationen vundet af amatøren Paul Dunne i -9 foran Robert Dinwiddie i -6. Retief Goosen, Adam Gee og Jamie Moul var i omspil om den sidste plads, og det vandt 46-årige Goosen, så han kommer med i The Open for første siden 2012.
Thorbjørn Olesen blev nr. 42 i +5 efter runder i +2 og +3.
Colin Montgomerie havde skyndt sig hjem fra efter andenpladsen i US Senior Open, men som nr. 15 i -1 lykkedes det ham ikke at få en plads i The Open. Den svenske amatør Marcus Kinhult blev nr. 34 i +3.
The Open FQ – Woburn, resultat
Løkke var to slag fra omspil
Daniel Løkke deltog på Gailes Links, og kom tæt på en plads, da han sluttede som nr. 9 i efter to runder i par. Det var to slag fra en delt 2. plads, som ville have givet omspil.
Mark Young vandt kvalifikationen i -4 foran amatøren Paul Kinnear, Ryan Fox og Rhys Davies i -2. De tre var i omspil om to pladser, og det tabte Rhys Davies, så Kinnear og Fox sikrede sig en plads.
Vijay Singh stod på startlisten i går, men trak sig.
The Open FQ – Gailes Links, resultat
Pelle Edberg videre fra Hillside
Svenske Pelle Edberg, Scott Arnold og amatøren Jordan Niebrugge gik alle -3 på Hillside, og fik alle en plads i årets tredje major.
The Open FQ – Hillside, resultat
Boyd og to amatører gik videre fra Royal Cinque Ports
På Royal Cinque Ports var der ligeledes tre spillere som delte førstepladsen i -5, og det var Gary Boyd samt de to amatører Alister Balcombe og Benjamin Taylor .
The Open FQ – Royal Cinque Ports, resultat
Tre pladser i Alstom Open de France og fire i Greenbrier Classic
Thorbjørn har flere muligheder for at kvalificere sig til The Open, og i den kommende uges Alstom Open de France spilles også om tre pladser til de bedste i top-10, som ikke i forvejen er kvalificeret.
Der spilles også om fire pladser til top-12 i Greenbrier Classic på PGA Tour, og der kan læses mere om The Open Qualifying Series i denne artikel fra sidste år.