Sving tilbage som Nicklaus

ADC_3_620x465Den succesfulde golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut, giver her et instruktions tip, for de mindre fleksible golfspillere, der hedder ”Sving tilbage som Nicklaus”.
– Vi er ikke alle lige fleksible, men med et par simple tips, så skulle det være muligt for de fleste af os at få et fornuftigt langt tilbagesving samt gennemsving – udtaler Anders Dahl Christiansen, der endvidere også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor” og ”Jim McLean Master Instructor”.
Se videoen og hør, bl.a. et tip Anders anbefaler, der har elementer fra Jack Nicklaus’ sving og som kan hjælpe mindre fleksible personer med bedre mulighed for rotation i deres golfsving.
Se, hvad han mener i videoen ”Sving tilbage som Nicklaus” nedenfor.

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders via siden HER. Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!
I den kommende tid vil du på Teetime.dk kunne se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra
www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Anders har udgivet DVD’erne ”Det succesfulde golfsving” og ”Det succesfulde shortgame”, der er blevet anmeldt som ”De bedste danske instruktions videoer eller DVD’er nogensinde! DVD’erne kan købes i teetimeshoppen.dk HER
Se eller gense videoen ” Sving tilbage som NicklausHER
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

  1. ”Den gode afslutning”
  2. ”Et atletisk set up”

— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.