Jeff Winther på 6. pladsen før finalen

JeffWinther_almaty14-278250Jeff Winther gik lørdag en god runde på Challenge Tour i Tyskland, hvor han kom ind i 68 slag, hvilket var nok til han i stillingen rykkede helt frem på en delt sjetteplads i samlet otte slag under par.
Jeff har når finalerunden starter ud fem slag op til den førende sydafrikaner Dean Burmester, der holdt føringen fra fredag og nu er 13 under par. På andenpladsen et slag efter ligger franskmanden Sebastian Gros og Hugues Joannes fra Belgien.
– LÆS OGSÅ: Fire danskere klarede cuttet på Challenge Touren
Jeff Winther er dog eneste dansker med fremme, hvor det er sjovt og hvor størrelsen på præmiecheckene er værd at tale om. Christian Gløet og Jeppe Huldahl var rundt i henholdsvis 72 og 74 slag og er begge på en delt 43. plads.
Her er Christian og Jeppe i en under par et slag bedre end Patrick Winther, der gik i 74 og ligger delt nummer 51.
AEGAN Airlines Challenge Tour by Hartl Resort, leaderboard